esmaspäev, 31. märts 2014

Nädalavahetus

Eelmisel nädalal ilmateadet jälgides kujunes otsus nädalavahetuseks maale ehk Thela manu minna ja veeta seal võimalikult pikalt aega. Sellest talvisest diivanil ja toolil lebotamisest on täiega üle võlli läinud. Nii küpseski otsus juba reede peale tööd linnast ajama panna, mis sai ka teoks tehtud.
Oli tõeline nauding tervelt kaks päeva veeta väljaspool maja ja nautida ilma, mis hoolimata jahedusest oli ikkagi tohutult mõnus. Ise väga kurta ei saa, et külm oleks olnud, sest ilmselgelt said minu patareid päikesega laetud ja parasjagu motoorne rahutus liigutas pidevalt, et pigem hakkas pidevalt palav kui külm.
Selle kahe päeva jooksul sai humala vanade rootsudega võitlust peetud, nende väljakiskumine pargirooside hulgast tekitas ka mõningaid torkehaavu, kust pühapäeva õhtul okkaid välja nokkisin :D.
Tiigi ümbrus sai üle käidud, puhastatud kuivanud taimedest ja oksarägust - päris viisakas pilt jäi.
Pühapäeva õhtupoolikul hakkas seljas ja jalgades ikkagi tunda andma, et mul on lihaseid, mida ma pikka aega kasutanud ei ole ja nende võimekusel on hetkel piirid. Nii tuligi alla anda lõpuks ja vähe vaiksemalt võtta, linnakoju jõudsin kusagil 7 paiku õhtul. Arvata võib, et kasu oli siiski ka naabrite ülikuumast saunast laupäeva õhtul, et päris kangeks ei jäänudki.
Täna hommikupoole andsid siiski veel tunda seljalihased ja reie tagumised pooled :D. See on see suure istuva töö tagajärg, kui reielihased tagantpoolt on lihtsalt lühikeseks jäänud ja ei lase kummardada. Aga pole viga - aktiivne aeg on sel aastal alles ees ja küll saab kõik lihased jonksu ja õigesse asendisse venitatud :D
Igal juhul ei anna tänahommikune selja/lihase valu võrrelda jaanuaris kuu aega kestnud tõelise seljavaluga (ilmselt närvivalu), sest juba hetkelgi on tunne, et kõik on ok ja see möödub ruttu.
Ja lisaks on uskumatu, et selline "väsitav" nädalavahetus annab tegelikult juurde tegutsemistahet ja powerit, millest juba tükk aega puudust tunnen.

1 kommentaar:

  1. Igatahes oli nendest venitusharjutustest kasu nii Sulle kui aiale :D

    VastaKustuta