reede, 3. veebruar 2012

Külm...

Õues -25 kraadi. Käin aegajalt rõdul oma pahet rahuldamas...(suitsetamas, noh). Ninasõõrmed küll hanguvad pisut, aga pole hullu... tossan vähem, sest reeglit ei riku - korteris sees ei suitsetata! Ise tegin reegli, ise täidan!
Enne korjasin pesu rõdult "kuivamast". Kuhu panna? Nurka püsti??? Ok, riputasin radika külge aretatud restile :-)
Külm on.... Autoga sõites kuuled, kuidas masin nagiseb ja prõksub, puhta jäätunud teine... Õues kõik kiuksub ja krigiseb.
Huvitav on see, et teisel pool maja magamistoa akna taga näitab kraadiklaas ainult -22? Ja toas +22. Toas isegi pisut soojem kui tavaliselt, nimelt olen harjunud ja aksepteerin täiesti 20 kraadi ringis toatemperatuuri, vähemalt talvel. Pole külma ilma (tuba), tuleb valida õiged rõivad :-)
Magamiseks selline temperatuur täiesti ok...
Ähhh... Kirjamuusa on endiselt puhkusel vist....

2 kommentaari:

  1. Meil oli hommikul köögis +12,6 ja seda hoolimata eile kahe ahju kütmisest...

    VastaKustuta
  2. ausalt öelda on see üks väga hea reegel! :). see võiks miski üleüldine olla :)

    aga magamisest. üldiselt talv ju ongi veidi rahulikum ja vaiksem aeg ja siis tulebki magada - inime ju ka osa loodusest ja miks talle siis need looduse rütmid ei mõju, ikka mõjuvad.

    aga... kas sa d-vitamiini võtad? mitte ainult et võiks, vaid suisa peaks meie laiuskraadil. ja kindlasti õlilahust tilkadena - müügil on 2 sorti, apoviti oma on punase sildi ja miski soome oma sinise karbiga. pisikesed pudelid. 5-7 tilka iga päev. ja c võiks ka talvisel ajal "menüüsse" kuuluda :)

    VastaKustuta