neljapäev, 3. juuni 2010

Kõigile reisihuvilistele - GoNice...


Mai viimasel nädalavahetusel toimus Pärnus reisifirma Scanworld TravelPartner AB turu avamine Eesti klientide jaoks. Nüüd on kõik reisihuvilised oodatud osa saama uuest veebisaidist ja kaubamärgist GoNice.com .

TravelPartner on rahuldanud enam kui 2miljoni kliendi reisivajadusi aastast 1998. Praeguseks võimsuseks on juba 5 hiigellennukitäit reisijaid päevas.

GoNice.com on TravelPartnerile kuuluv veebisait ja tegemist on Põhjamaade ühe juhtiva võrgupõhise reisibürooga (online reisibüroo). Rohkem infot TavelPartneri kohta võib saada lingilt http://www.i2enetwork.org/Lepatriinu .
Kel huvi reisimise vastu, soovitan kasutada võimalust uurida GoNice pakkumisi. Kui online teenuseid kasutades peaks hätta jääma, on võimalus kasutada ka offline-reisibürood, kes siis aitab leida parima variandi kliendi vajaduste ja soovide rahuldamiseks. Nii veebisaidid kui ka klienditugi on saadaval eesti või siis ka inglise keeles. Reisilehele pääseb siit http://www.gonice.com/Lepatriinu.
Lühidalt ka sellest, mida GoNice siis pakub:
*üle 600 lennuliini, sh odavlennuliinid (kasutades 3 suurt otsingumootorit Amadeus, Sabre, Worldspan);
*üle 100 000 hotelli üle maailma;
*üle 20 000 sihtkoha;
*kõik suuremad autorendi ettevõtted.
Lisaks on võimalus hakata VIP kliendiks, kellele siis lisandub extra soodustusi, bonuseid ja eripakkumisi.
Nii et, kellel huvi või tekkis küsimusi või soov saada tasuta VIP staatust, võtke minuga ühendust. Kontaktandmed saate samalt reisilehelt http://www.gonice.com/Lepatriinu.
Head reisimist - GoNice !

1 kommentaar:

  1. Õnne ja edu Sulle! Oled väga tubli! Hakkaks kohe VIPiks, aga ei viitsi reisida:)

    VastaKustuta