kolmapäev, 18. juuli 2018

Puhkuse teine nädal

Tegelikult oli kõige esimene puhkuse nädal juba peale jaanipäeva, aga see möödus nii kiiresti, et enam ei mäletagi, mida siis tegin.
Nüüd on pikema puhkusejupi teine nädal. Eelmine nädal möödus ka ruttu, oli ka tegemist ja ringisõitmist pisut, ühe suure tellimuse otsustasin ise kohale viia natuke rohkem kui 100 km kaugusele, aga 28 taime pakkimine oleks olnud hullem töö, kui pisut ringi sõita ja end ka veidi tuulutada. Tagasiteel põikasime ka Mare juurest läbi, eks uudishimu oli ka suur ikka oma silmaga näha, kuidas need postitatud pildid tegelikkuses siiski välja näevad. Jah, eks kohapeal on hoopis teine pilt, fotod ikka mastaape ei näita ja üldpilt jääb tavaliselt saamata. Marelt hamsterdasin kaks taime, raudrohi sai täna pidulikult maha, teise nimi ei tule meelde ja  jääb homseks. Aga tundub, et viirus hakkab mullegi ikka pisut külge, sest mõtlesin küll, et sel aastal ei tee midagi, aga siiski - esimene taim aeda lisatud :).

Eelmise nädala uudis oli ka see, et poeg (Füüsik) tuli kaugelt maalt Eestisse käima. Ja kuna aeg piiratud nelja nädalaga, siis tuli oma tujutahtmised kõrvale visata ja tegeleda nende asjadega, mis nagunii küll plaanis ja abikätega sujuvamalt tehtud saavad.
Tegelikult nii ongi, et oma aia kallale pole veel siiamaani jõudnud, kas olen tegelenud müügiplatsi puhastamise-korrastamisega või siis üldse muud tegevused. Eile näiteks käis pottsepp, õnneks sai ühe päevaga hakkama praguneva saunaahju-soemüüri parandamisega. Jooksu pealt sai naabrite juurest kinni püütud ka 'sitapütt', sai oma kogumiskaev ka selleks korraks puhtaks tõmmatud :) Kuna üks sõit, sai ka soodukat selle teenuse pealt, nii naabrid kui ka meie :)
Täna tegin midagi suurt ja puhast - pesin sauna puhtaks :) Päris mõnus oli selle palavaga veega solistada, võtsin appi survepesuri, lasin üle ka laed ja seinad ja üldse ei seganud, kui sulle vett pähe tilgub :)
Õhtupoolikul tegin mõned pildid ka aiast.
Nimetud liiliad:
Pildiallkirja lisamine







Kiige juures õitseb hortensia (peitõieline?)

Roosid:












Kuna piltide üleslaadimine võtab koletu palju aega, siis nüüd uni kallal ja magama :)







3 kommentaari:

  1. Jajah, SELLE viiruse vastu pole veel vaktsiini leiutatud :D

    VastaKustuta
  2. Ilmselt, kui sul on aed, siis ei olegi võimalik sellest viirusest pääseda, sõltub vaid, kui tõsiselt ta kallale tuleb :)

    VastaKustuta