reede, 3. juuli 2009

Reede...

Puhh.... õnnelikult töönädal läbi. Oli teine ka selline, et nüüd on tiivakesed päris väsinud, sest viis päeva - sada peal ja kurvid sirged, põikega veel Leedumaale ( ikka tööasjus). Aiatööd on hooletuses, üldse olen nädala sees sinna jõudnud alles õhtuvidevikus, et vähemalt puhkevate rooside juures õhata ja nende vapustavat ilu nautida (sääsed võiksid ainult veel varem magama minna).
Pühapäeval sai küll aias möllatud ja töö käigus isegi mõtlesin, mida võiks kirja panna, aga kui ükskord õhtule sai sätitud, oli võhm väljas ja muusa juba magama läinud.
Üleüldse ei ole ma päris veendunud, kas mind ikka võib aeda lasta või millega ma seal peaksin tegelema, sest suure hurraaga asudes Thelat aitama peenra laiendamisel, torkasin neljaharulise hargi maasse, vajutasin ja pöörasin väheke - krõps - ja välja tuli kolmeharuline hark. Ei saa aru, kas viga on minus või on need (hobi)tööriistad mõeldud ühekordseks kasutamiseks või ainult mingile kobestatud pinnasele. Meie aias sellist ettevalmistatud pinnast kuskilt võtta pole, enamjuhtudel saab labida maasse kolme sentimeetri võrra, siis on kivi või puujuurikas vastas - see on see võsast puhastatud kivihunnik. Ok, lubasin uue hargi osta (kole kalliks võib ainult nii minna) ja teostasin selle ka nädala keskel - huvitav, kui kaua Fiskars minu käes vastu peab?
Aga sellegipoolest sai peenar uue kuju ja pärastpoole veel Nurgalt ostetud tuustikud enamuses maha istutatud.
Jah, nüüd tundub, et see pühapäev oli nii ammu, et rohkem ei tulegi meelde, millega sai tegeletud, muusa ka haigutab juba ja kisub vaikselt tekki peale.

6 kommentaari:

  1. Nu tegijal ikka juhtub :D. Mul läks neid labida ja hargivarsi ikka hulgim. Mees siis ostis suure hirmuga fiskarsid - need nüüd on mitu suve vastu pidanud. Kuigi jah - fiskarsi labidavarre suutsin kah kõveraks väänata:D

    VastaKustuta
  2. Juhtub, juhtub:DDD Meil läks nädalavahetusega kohe 2 vart, sinnasamusesse loojakarja. Lubati ka fiskarsid kohale tuua. Aga ühele hargile on ikkagi puust vart vaja, säärast harki enam müüa pole:(
    A Sa otsi nüüd oma....lemmiktaim, teil maad palju, roosid ju võivad kahepeale olla, aga vaata veidi netis ringi, avastad hulluseni igasugu põnevaid asju. Meil sadas siin eile ikka korralikult, veetsin selle aja arvuti juures ja siis leiutasin, et ma o
    pean ikkagi miljonäriks hakkama- kus leidsin alles aiandeid, kust saaks palju kraami kokku tellida:DDD

    VastaKustuta
  3. Täpsustuseks, katki ei läinud mitte hargivars, vaid murdus ära üks haru, metallvarrest ma jagu ei saanud. Aga Fiskars on ka testitud, isegi puujuurt üritasin kangutada, harud isegi ei paindunud eriti, eks hiljem paistab muidugi.

    VastaKustuta
  4. loen ja mõtlen, kes see küll oli Muhediku juures, kes ütles, et tema kirjutada ei oska...
    Selle Muusa tiivad on õite uljad, leian ma!

    Toompea

    VastaKustuta
  5. eks sa katseta ja proovi.. küll siis pikapeale selgub, mis sulle enim meeldib ja sobib. ja üldse. vahel tundub, et tee on palju nauditavam kui kohalejõudmine :)

    VastaKustuta
  6. Mina murdsin ka tavalisel hargil harud ära. Siiani olen ilma ära klaarinud, pole vaba raha Fiskarsi jaoks ja muule pole seda üldse mõtet raisata.

    VastaKustuta