reede, 24. september 2010

Humana Päev 2010

Eile, 23. septembril toimus esmakordselt rahvusvaheline Humana Päev. Sel aastal oli Humana Päeva teemaks "Haridus kõigile" ehk peamiselt tutvustati päeva jooksul ( ja tegelikult kogu septembrikuu vältel) Humana Föderatsiooni tegevusi hariduse valdkonnas.
Eilse päeva jooksul toimus siis mitmeid üritusi nii Humana kauplustes - alates õiglase kaubanduse hommikukohvi pakkumisega klientidele ja lõpetades moedemonstratsiooniga Mustamäe kaupluses, lisaks kolmes kaupluses toimunud öömüügiga, jagati Humana Päeva logoga õhupalle - kui ka sorteerimiskeskuses, kus toimusid ekskursioonid kõigile soovijatele ja tänuüritus sorteerimiskeskuse ja Humana tegevuste tutvustamiseks koostööpartneritele, avaliku sektori esindajatele, toetajatele, ajakirjandusele. Külas käis ka TV3, filmitud materjali saab näha siit:
TV3: Humana edu majandustingimustest ei sõltu - Majandus
Tundub, et kõik huvilised ja kliendid jäid rahule. Ka Humana poolest saab päeva kordaläinuks lugeda - esimene kord ja ikka pisut raske :)
Aga järgmine Humana Päev toimub siis juba aasta pärast, samuti 23. septembril, kes sel aastal ei jõudnud, saab järgmisel aastal ikka osa võtta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar